Beszélgessünk a könyvekről!

Ha valamit letöltöttetek és tetszett, írjátok meg!
Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok másoknak!
Véleményezzétek az oldalt, hogy folytassam-e a feltöltéseket!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!

2010. november 30., kedd

Anthony Horowitz

Az első bevetés

Anthony Horowitz - Az első bevetés

Alex úgy tudja, nevelője, egyben nagybátyja üzleti ügyekben járja a világot. Ian bácsi hirtelen meghal, s a 14 éves Alex körül elegáns és titokzatos urak tűnnek fel. Vállalják az iskoláztatását, maradhat jól megszokott otthonában, cserében csak egy kis szívességet kérnek a sportos, jó kiállású sráctól. Sok töprengésre nincs módja. Hamarosan egy gyorsított kommandós kiképzésen találja magát, majd bevetik egy sötét ügy felderítése érdekében. Megbízói ugyanis úgy gondolják, hogy a férfi titkait, aki egy őrült terv megvalósításán munkálkodik, csak egy minden gyanú felett álló gyerek fürkészheti ki. A tét óriási, a vállalkozás enyhén szólva kockázatos. Alexre hajmeresztő kalandok várnak... A Sólyom gyémántja, a Kettes számú közellenség és a Titkos szolgálat szerzőjétől.

http://data.hu/get/1590357/Horowitz_Anthony-Az_elso_bevetes.pdf.html


Veszélyes iskola

Anthony Horowitz - Veszélyes iskola

A 14 éves Alex Rider, épp hogy csak kipihente első bevetésének fáradalmait, máris újra az angol katonai hírszerzés vezetőjének sivár irodájában találja magát. Az utóbbi hetekben ugyanis két nagyon gazdag és befolyásos embert is különös baleset ért. Az egyetlen, ami a két áldozatban közös, hogy fiaik ugyanabba az elit iskolába járnak. A dúsgazdagok kezelhetetlen gyerekei számára létrehozott tanintézet - a Point Blanc - magányosan áll egy hegyoldalban a francia-svájci határon, megközelíteni csak helikopterrel lehet. Ide próbálja meg a hírszerzés Alexet bejuttatni, mégpedig egy milliárdos iparmágnás rossz útra tévedt gyerekének álcázva.

http://data.hu/get/1590355/Horowitz_Anthony-A_veszelyes_iskola.pdf.html


A sas lecsap


Anthony Horowitz - A sas lecsap

Alex Dél-Franciaországban piheni ki utolsó bevetésének fáradalmait a csinos Sabina társaságában, távol a titkosszolgálatoktól és a világuralomra törő őrültektől. Ám az idillt szörnyű esemény zavarja meg. Sabináék nyaralóját felrobbantják, a lány édesapja megsérül. Alex biztos benne, hogy ő volt a célpont, s ezért nyomozásba fog. Ám hiába kéri az angol titkosszolgálat segítségét, akiket ő annyiszor kisegített, azok hallani sem akarnak róla. Ugyanis az ember, akit Alex a merénylettel gyanúsít, egy érinthetetlennek számító híres popénekes…

http://data.hu/get/1590352/Horowitz_Anthony-A_sas_lecsap.pdf.html



A harmadik erő

Anthony Horowitz - Harmadik erő

Alex egy elegáns kórházban lábadozik súlyos sebesülése után. Alig várja, hogy hazamehessen, és elfelejthesse az egész titkosügynökösdit. Ám a terveit ezúttal is keresztülhúzzák. A szomszéd kórteremben fekvő fiút - egy orosz milliárdos gyerekét - megpróbálják elrabolni, Alex pedig gondolkodás nélkül a segítségére siet, aminek következtében hamarosan a Harmadik Erő nevű terroristacsoport fogságában találja magát. S hogy mindehhez mi köze van a világ első űrhotelének, az Arkangyalnak? Alex egy hihetetlenül veszélyes akció során, a CIA közreműködésével kideríti...

http://data.hu/get/1590351/Horowitz_Anthony-A_harmadik_ero.pdf.html


Kígyófej

Anthony Horowitz - Kígyófej

Alex Ridernek ezúttal a maffia ázsiai megfelelőjének számító kígyófejjel kell szembeszállnia, de régi ellensége, a Skorpia is feni rá a fogát...

http://data.hu/get/2001059/Horowitz_Anthony-Kigyofej.pdf.html


A sólyom gyémántja

ick, a tizenhárom éves londoni srác szép kis ügybe keveredik. Mintha a nagyvilág összes nehézfiúja őt és a bátyját üldözné, aki a világ talán legmaflább magánnyomozója. Egy ideig nem értik a dolgot, hiszen csak egy doboz bonbont bíztak rájuk megőrzésre. Ennyire édesszájúak lennének a bűnözők?

http://data.hu/get/1590354/Horowitz_Anthony-A_solyom_gyemantja.pdf.html



Kettes számú közellenség


Anthony Horowitz - Kettes számú közellenség

Velem mindig történik valami! Nem volt elég az a múltkori ügy a gyémántokkal, most megint rám szállt a rendőrség! Finoman megkértek, hogy segítsek nekik... Olyan finoman, hogy egyik pillanatról a másikra a fiatalkorúak börtönében találtam magam, egy cellában az ország első számú közellenségével! Az ütődött bátyám persze, aki képes és magánnyomozónak nevezi magát, megtette értem, amit tudott: a nagy semmit. Még ez a szerencse! Ha segít, ki tudja, megúszom-e élve!Anthony Horowitz, Nagy-Britannia számos tekintélyes díjjal kitüntetett írója,1955-ben született. Mint általában a jómódú családok gyermekei, ő sem kerülhette el a bentlakásos iskolát, amitől máig rossz álmai vannak. "Azon a szörnyű helyen egyetlen menekülési lehetőségem az olvasás és az írás volt." Nyolcéve írógépet kér ajándékba, és kitalált történeteivel szórakoztatja társait. Felnőtt életét egy reklámügynökségnél kezdi szövegíróként, amit azonban unalmasnak talál, s huszohét éves korától már csak a regényírásnak él. Emellett igen népszerű forgatókönyvíró, egyebek között ő írta filmre Agatha Christie nálunk is bemutatott Poirot sorozatát. Felesége, Gill tévéproducer. A házaspár Londonban él gyermekeivel, a tizenhárom éves Nicholas-szal és a tizenegy éves Cassiannal.


http://data.hu/get/1590372/Horowitz_Anthony-Kettes_szamu_kozellenseg.pdf.html



Homályos nyomok

Anthony Horowitz - Homályos nyomok

Tim Diamond, a gügye magánnyomozó és életrevaló öccse, a 13 éves Nick, ezúttal három ügyet is felgöngyölít. Párizsi üdülést nyernek egy doboz joghurttal, ám alig érnek oda, máris tagbaszakadt francia banditák elől kell menekülniük. Londonban meggyűlik a bajuk egy orosz vándorcirkusszal, Skóciában pedig egy szigeten rekednek, ahová Tim osztálytalálkozójára hivatalosak, ám a mulatság rémálommá változik. Mit szaporítsuk a szót: Tim és Nick a legjobb formájában...!

http://data.hu/get/1590370/Horowitz_Anthony-Homalyos_nyomok.pdf.html


Hollókapu

Anthony Horowitz - Hollókapu

Mindig tudta, hogy kilóg a sorból. Először jöttek az álmok. Aztán a halálesetek... Matt Freeman bajba keveredett, amiből rendőrségi ügy is lett. Ezután küldték nevelőszülőkhöz a tizennégy éves fiút. Ám csakhamar éreznie kell, hogy valami nincs rendben a nevelőivel, de az egész falu sem százas... Azután Matt tudomást szerez az Ötök rejtélyes társaságáról, és azt is kezdi megérteni, hogy miben más ő, mint a többiek... A Tini Krimik között megjelent nagysikerű Alex Rider sorozat szerzője ezzel a könyvével új sorozatot indít, hajmeresztő izgalmakkal, s természetfölötti kalandokkal.

http://data.hu/get/1590358/Horowitz_Anthony-Hollokapu.pdf.html


Égi háború

Anthony Horowitz - Égi háború - Az ötök ereje 2.

Matt szívesen élné újra a tinik megszokott életét, miután sikerült megakadályoznia az Öregek visszatértét a Földre, ami katasztrófát hozott volna az emberiségre. A harc azonban korántsem ért véget. A Hollókapu után - ezúttal valahol Peruban - újabb kapu készül kinyílni... Mint kiderül, Mattet már várják ott. És nem csak a barátai...

http://data.hu/get/2376959/Egi_haboru.doc.html

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése