Beszélgessünk a könyvekről!

Ha valamit letöltöttetek és tetszett, írjátok meg!
Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok másoknak!
Véleményezzétek az oldalt, hogy folytassam-e a feltöltéseket!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!

2010. november 8., hétfő

Stewart Wieck

Stewart Wieck
TOREADOR
[A Klán regénysorozat 1.]



Tizenhárom Vértestvér klán vámpírjai irányítják titokban az emberi eseményeket. Közülük a Toreadorokra élvhajhászként tekintenek. Ők ezt el is fogadják, minthogy a szépség, főleg a sajátjuk, megőrzése a fő céljuk. De nem minden Toreadort ilyen könnyű beskatulyázni. Az elbűvölő Victoria Ash, Atlanta híres szépművészeti múzeumát választja cselszövése színhelyéül, hogy a város irányítását átvegye. És noha a szobrász Leopold egyetlen célja műveinek tökéletesítése, rákényszerül, hogy múltja után kutasson, nem is sejtve, hogy ennek következményei alapjában megváltoztatják az egész Vértestvériség sorsát.

http://data.hu/get/1566107/klan_01-toreador_.pdf.html


Steward Wieck
MALKÁV
[A Klán regénysorozat 9.]




Megváltás az évezred végén

Anatole évszázadokon keresztül kutatta a nyomokat és a jeleket a Gyehenna idejének meghatározásához. Az írások szerint, amikor eljön a Gyehenna, az Antediluviánoknak nevezett ősi vámpírok felébrednek, és minden Vértestvért eltörölnek a Föld színéről. Anatole-t néha őrültnek nevezik Malkáv vére miatt, néha pedig úgy tekintenek rá, mint akit Isten igaz hittel áldott meg, de csak kevesen tagadnák, hogy a Sötétség Világában rengeteg titok ismerője és letéteményese.

Az évezred most a végéhez közeledik, és Anatole végre megtalálja a módját, hogy megismerje a kérdéseire a végső válaszokat. A Szemmel és egy Leopold nevű ifjú Vértestvérrel kapcsolatos látomásain keresztül kapcsolatba akar lépni a Gyehenna misztériumairól szóló válaszok forrásainak egyikével: magával a közelgő pusztulás forrásával!

http://data.hu/get/1566137/klan_09-_malkav.pdf.html


Stewart Wieck
ANTOLÓGIA
[A Klán regénysorozat]


Borító: Antológia (Könyv) - Stewart Wieck

Még a Klán regények sorozatában leírt eseményekből (a Kamarilla és a Szabbat hatalmas keleti parti csatája, a gonosz Moncada pusztulása, egy ifjú toreador átalakulása, amely kibillenti a gangreleket a Kamarillából) megismerteknél is izgalmasabbak a szereplők. Újra felbukkan a körmönfont Victoria, a hideg és számító Hesha, New York újdonsült hercege, Calebros, Anatole, az őrült próféta, a komor, elkötelezett Theo, és az eredeti sorozat többi szereplője. Az Antológia tizenhárom vadonatúj története ezeken a szereplőkön alapul. És ki mesélhetné el avatottabb módon a történetüket, mint maguk a Klán regények szerzői?

http://data.hu/get/1566105/klan_00-antologia_.pdf.html








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése