Beszélgessünk a könyvekről!

Ha valamit letöltöttetek és tetszett, írjátok meg!
Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok másoknak!
Véleményezzétek az oldalt, hogy folytassam-e a feltöltéseket!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!

2010. november 8., hétfő

Kathleen Ryan

Kathleen Ryan
SETITA
[A Klán regénysorozat 4.]

Setita

Hesha Ruhadze rendelkezik mindennel, amit csak egy Szeth Követője kívánhat magának: pénz és udvarház, befolyás és intelligencia, csatlósok, akikre számíthat és egy megbízható (fiatalabb) partner. Hesha hite makulátlan, Istene áldása kíséri, világosan látja a céljait, az önfegyelme pedig legendás.

De egyszer mindenkit cserbenhagy a szerencséje.

Egy manhattani régiségboltban Hesha olyan nyomra bukkan, amely elvezetheti őt az emberöltők óta hajszolt ereklyéhez: Hazimel Szeméhez. Hajnalban pedig már úgy tűnik, hogy minden kicsúszik a kezei közül, amiért a vámpírlét évszázadai alatt küzdött. A Setita csak később jön rá, hogy a véletlen New Yorki találkozás ugyanannak a szövevényes eseménysorozatnak a része, amely az egyik ügynöke kezére adja a Szemet, majd rögtön el is veszi tőle. De a Vértestvérek árnyékos világában egyáltalán létezhet-e olyasmi, hogy véletlen?


http://data.hu/get/1566110/klan_04-_setita.pdf.html


Kathleen Ryan
RAVNOS
[A Klán regénysorozat 8.]


Ravnos

Bubit húztál, mosolyogj!

Khalil Ravana könnyűsúlyú, sodródó tolvaj volt, státust, hatalmat sohasem birtokolt... egészen mostanáig. Szerencsésen megmenekült Calcuttában a klánját elsöprő vihartól, hogy a sors egy másik vihar közepébe sodorja őt - ezúttal New York városában, a keleti Államok birtoklásáért folyó öldöklő Vértestvér-harcok közelébe. Ez a hely a robbanáspont Leopoldnak, a Toreádornak is, aki titokzatos módon hatalmas erőknek parancsol - még Hazimel Szeme nélkül is.

Khalilnak most először előnyére válik enyves keze. Titkokkal, egy rejtett szövetségessel, izzó bosszúszomjjal és egy halál torkából kimentett tússzal felfegyverkezve a Roma mindent elvesz New Yorkban - a Kamarillától csakúgy, mint a Sabbattól -, amit csak tud, beleértve az öregei vérét is.

A baj csak az, hogy senki nem szereti a Ravnosokat. Különösen, miután rájönnek, hogy Khalil az egyetlen.

http://data.hu/get/1566121/klan_08-_ravnos.pdf.html








Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése