Beszélgessünk a könyvekről!

Ha valamit letöltöttetek és tetszett, írjátok meg!
Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok másoknak!
Véleményezzétek az oldalt, hogy folytassam-e a feltöltéseket!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!

2010. november 6., szombat

Lisa Jane Smith

Vámpírnaplók 1. Ébredés

Lisa Jane Smith Vámpírnaplók 1. Ébredés (puha)

Elena: az üdvöske. A királylány, aki minden fiút megkaphat, akit akar. Stefin: komoly és rejtélyes. Szemlátomást az egyedüli, aki ellen tud állni Elenának, még ha próbálja is védelmezni saját múltjának kísértőretteneteitől. Damon: szexi és veszélyes. Hajtja a bosszúvágy Stefan ellen, aki elárulta. Elszántan próbálja megszerezni Elenát, és gyilkolni is hajlandó érte. Két vámpírfivér története a gyönyörű lánnyal, aki nem tud választani közülük.

http://data.hu/get/1874395/Lisa_Jane_Smith_Vampirnaplok_1..pdf.html


Vámpírnaplók 2. Küzdelem

Lisa Jane Smith Vámpírnaplók 2. Küzdelem (puha)

Damon: elhatározta, hogy megszerzi Elenát. Saját testvére életére tör, hogy az övé legyen a lány. Stefan: elkeseredetten vágyik a hatalomra, hogy elpusztítsa Damont és megvédje Elenát. Kénytelen engedni vérszomjának. Elena: a lány, aki bárkit választhatna, egy szerelmi háromszög kellős közepén találja magát... és megtörténhet a tragédia! Kövesd a Vámpírnaplók titkát, ne maradj le az egyre drámaibb fordulatokról. Küzdelem után árad a Harag.

http://data.hu/get/2060320/L.J.Smith_-_vampirnaplok2.pdf.html


Vámpírnaplók 3. Tombolás

Lisa Jane Smith - Vámpírnaplók 3. - Tombolás

A tévében is bombasiker! Elena: átváltozott, az iskola üdvöskéje azzá vált, amitől egykor rettegett, és amire egyben vágyott is. Stefan: pokoli kínokat élt át Elena elvesztése miatt, és elhatározta, hogy egyszer s mindenkorra leszámol a bátyjával, Damonnel - kerüljön bármibe. De lassan kezd ráébredni, hogy talán nem a testvére az egyetlen és a legfőbb ellensége. Damon: végre megkaparintotta Elenát. De megkeseríti-e a győzelmét az öccse iránt táplált bosszúszomj? Vagy sikerül szövetséget kötniük egy utolsó, nagy csata erejéig? Mindez kiderül a Vámpírnaplók harmadik kötetéből, ami a két vámpírtestvérről és a közöttük örlődő lányról szól. Tombolást sötét szövetség követ. És még nincs vége...

http://data.hu/get/2920549/L.J._Smith_-_Vampirnaplok_3_-_Tombolas.pdf









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése