Beszélgessünk a könyvekről!

Ha valamit letöltöttetek és tetszett, írjátok meg!
Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok másoknak!
Véleményezzétek az oldalt, hogy folytassam-e a feltöltéseket!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!

2010. november 8., hétfő

Gherbod Fleming

Gherbod Fleming
GANGREL
[A Klán regénysorozat 3.]

Fleming, Gherbod: Gangrel (Klán regények 3.)

Az árnyékban rejtett fenyegetés ólálkodik. Ramona és barátai annyit már megtanultak, hogy amit nem ismernek, az megölheti őket - és meg is teszi, ha esélyt adnak neki rá. A jelszó: óvakodj! Óvakodj a többi vámpírtól - a Sabbat lelketlen gyilkosaitól. Óvakodj az ismeretlentől - a rettenetes, nedvedző és lüktető szemű lénytől. Óvakodj a vadonban ólálkodó természetfölötti rémektől. Óvakodj önmagadtól, mert a saját vérszomjad egyetlen szempillantás alatt átveheti az irányítást. Ramona már két éve harcol saját éhsége ellen és néha már irányítani is tudja. Ha nem sikerül megzaboláznia szenvedélyét, akkor Zhavon meg fog halni és vele pusztul az utolsó láncszem, ami Ramonát még az emberiséghez köti.

http://data.hu/get/1566109/klan_03-_gangrel.pdf.html


Gherbod Fleming
VENTRUE
[A Klán regénysorozat 5.]




A Hatalom Csarnokai

Háború dúl az éjszaka gyermekei között. A Sabbat rettenetes vámpírjai fosztogatják a keleti partot Savannah-tól egészen Washingtonig. Az évszázadokon keresztül uralkodó Kamarilla hercegek hamvait szétszórták a szélben, és haláluk egyetlen tanúi az égő városok.

A Kamarilla öregei Jan Pieterzoont, a kivételes Ventrue gyermeket bízzák meg azzal, hogy fordítsa meg a csata menetét. A sikerhez át kell táncolnia a forgandó szövetségek aknamezején, ahol a ma összeesküvő-társai holnapra ellenségekké válhatnak. Ha Jan képes túlélni a barátait, akkor talán a Sabbat ellen is lesz esélye.

http://data.hu/get/1566112/klan_05-_ventrue.pdf.html


Gherbod Fleming
ASSZAMITA
[A Klán regénysorozat 7.]




Fatima al Faqadi már közel egy évezrede cserkészi be és gyilkolja le a sötétség egyéb teremtményeit. Ebben csak kevesen lehetnek méltó vetélytársai. A létezés egyet jelent a szolgálattal. Mindent Haqim, az Asszamita klán Antediluvians alapítójának dicsőségéért. De most közelednek a Végső Éjszakák, és a hírnök eljött, hogy ítéljen Haqim gyermekei fölött. Fatima csak akkor bizonyulhat méltónak a kegyelemre, ha nem csak Moncadát, a Sabbat kardinálisát pusztítja el, hanem Moncada gyermekét, Lucitát is, az egyetlen lényt, aki a hosszú évszázadok alatt szenvedélyt tudott gyújtani Fatima jéghideg szívében. Hit a hűség ellen, hűség a szerelem ellen és Fatima az érzelmei között őrlődik.

http://data.hu/get/1566119/klan_07-_asszamita.pdf.html


Gherbod Fleming
BRUJAH
[A Klán regénysorozat 11.]


Brujah

Ilyen barátokkal...


A Szabbat szörnyszülött vámpírjai egyre csak áradnak észak felé, és vérbe szándékoznak fojtani Baltimore-t, a Kamarilla utolsó végvárát az Államok Keleti Partján. Theo Bell, a Brujah klán arkónja az, aki a lövészárkokban küzd. Míg az öregek nagyképű játékaikat játszák a hatalom birtoklásáért, ő összetartja a város védelmét. Kevés az embere, kevés a fegyvere, és ha mindez még nem lenne elég, kénytelen a személyes célok és intrikák útvesztőjében is kerülgetni a csapdákat.

Vajon egy kém szivárogtat ki létfontosságú adatokat a Szabbatnak? Ki áll Garlotte herceg elleni összeesküvés hátterében? Mennyit tudnak valójában a titokzatos Nosferatuk? És vajon Theo Ventrue társa, Jan Pieterzoon, egy követ fúj velük?

Túl sok a potenciálisan halálos részlet Theo körül, és a Szabbat pedig addig is csak nyomul előre...

http://data.hu/get/1566140/klan_11-_brujah.pdf.html



Gherbod Fleming
NOSFERATU*
[A Klán regénysorozat 13.]




1204-et írunk. Konstantinápoly városa lángokban áll. A halhatatlan szörnyetegek számára, akik az egész örökkévalóságot a város árnyékában töltötték, ez egyszerre világégés és felhívás a bosszúra. Malachit, a város nosferatuinak vezetője a kereszteseket kikerülve kutat a hamvak közt, hogy megtalálja Mihály pátriárkát, azt a vámpírt, aki halhatatlan álmai megtestesüléseként megalapította Konstantinápolyt. Malachit kutatása túlnyúlik a városfalakon, és elindítja egy úton, mely vagy helyreállítja a pátriárka álmát - vagy mindörökre kárhozatra ítéli. A Középkor: Nosferatu indítja el a tizenhárom részes Középkor: Klánregények sorozatot, mely a sötét középkor vámpírjainak gigászi harcáról szól.

http://data.hu/get/1566149/klan_13-_nosferatu.pdf.html









Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése