Beszélgessünk a könyvekről!

Ha valamit letöltöttetek és tetszett, írjátok meg!
Azt is írjátok meg, hogy miért ajánlanátok másoknak!
Véleményezzétek az oldalt, hogy folytassam-e a feltöltéseket!

JÓ SZÓRAKOZÁST KÍVÁNOK!

2010. november 6., szombat

Meg Cabot

Isten veled, Villámlány!

Borító: Isten veled, Villámlány! (Könyv) - Meg Cabot

Jessica Mastriani, aki sokak véleménye szerint erősen problémás tinédzser volt, semmire se vágyott annyira, mint arra, hogy "normális" legyen. Ennek a vágyának azonban búcsút kellett mondania egy viharos délutánon, amikor hazafelé tartott az iskolából. Egyik napról a másikra világhírű lett "Villámlányként", aki mindenkiről, aki eltűnt akár él, akár meghalt - tudja, hol kell keresni. Hamarosan az Egyesült Államok kormánya is igénybe veszi különleges képességét. Új munkájának azonban súlyos ára van, s Jess hónapok múltával önmaga árnyékaként tér vissza otthonába. Különleges adottságát elveszítette, a "Villámlány" nincs többé. Azt reméli, hogy egy New York-i főiskolán új életet kezdhet. Ám egy szép napon volt szerelmese, Rob Wilkins csönget be hozzá, és arra kéri, segítsen megtalálni eltűnt húgát...
Az Isten veled, Villámlány! a Hívószám 1-800 sorozat befejező, 5. kötete.

http://data.hu/get/1824587/Isten_veled_villamlany.doc.html


Jinx - A balszerencse átka

Meg Cabot - Jinx - A balszerencse átka

Ha van dolog a világon, amit Jean Honeychurch jobban gyűlöl, mint a nevét (Nem Jean Marié, nem Jeanette, hanem egyszerűen csak... Jean), akkor az a túlságosan is találó beceneve, a Jinx. A Jinx ugyanis átkot jelent, olyan átkot, ami balszerencsét hoz. A balszerencséje pedig mindenhova követi, bárhová is megy - pontosan ezért is olyan boldog, hogy a nagynénjéhez és a nagybátyjához költözhet New Yorkba. Talán ha a fél országot átutazta, végre gátat vethet a kellemetlen eseményeknek. Vagy ha azt nem is, legalább elmenekülhet a felfordulás elől, amit odahaza, a kisvárosban okozott. De a baj New Yorkban is megtalálja Jinxet, s érkezése az unokahúgának, Torynak is komoly problémákat okoz, aki a legkevésbé sem örül, hogy a család fekete báránya éppen náluk ütött tanyát. A gyönyörű és elbűvölő Torynak veszélyes titka van... Jinx kénytelen rájönni, hogy nem a balszerencséje elől menekül. Valami sokkal baljóslatúbb ok áll a dolgok hátterében... és könnyen lehet, hogy az átok - ami születése óta sújtja Jinxet - az egyetlen dolog, ami a szükség órájában megmentheti az életét.

http://data.hu/get/1751741/Meg_Cabot_-_Jinx.doc.html



Mediator 3 és fél Minden lány álma

http://data.hu/get/1751720/Mediator_3_es_fel_-_Minden_lany_alma.doc.html


A Fiú a házból
Meg Cabot - A fiú a házból

Címzett: John Trent Feladó: Jason Trent Tárgy: Minden rendben?; A lány vörös hajú? ENNYI? Mire vársz? Hogy megőrüljük a kíváncsiságtól? MI TÖRTÉNT??? Jason. Címzett: Nadine Wilcock Feladó: Mel Fuller Tárgy: Megtörtént; Mi volt rajtad? A rövid fekete Calvin Klein, átcsapós szoknya volt rajtam a V-kivágású, háromnegyedes ujjú, világoskék selyemkardigánnal és a hozzá illő, magas sarkú kék szandálommal. Hová mentetek végül vacsorázni? Sehová. Legalábbis nem vacsorázni. Jó volt? IGEN. MI TÖRTÉNT??? Megtörtént. Vagyis nem egészen, de majdnem. Mel.

http://data.hu/get/1751678/Fiuk_2._-_A_fiu_a_hazbol.doc.html


Misztikus szerelem

Meg Cabot - Misztikus szerelem

Az Avalon gimi első látásra tipikus amerikai sulinak tűnik, tipikus diákokkal, mint például Lance, a focicsapat hátvédje, Jennifer, a pom-pom lány vagy Will, a csapatkapitány, a diákönkormányzat elnöke és egyáltalán, a legmenőbb srác a suliban. Csakhogy az Avalon gimiben senki sem teljesen az, aminek látszik... ahogy arra Ellie-nek, az új lánynak fokozatosan rá kell döbbennie. Vajon neki magának milyen szerepe lesz az egyre sűrűsödő drámai eseményekben? És vajon közbe tud-e lépni annak érdekében, hogy ne következzen be a tragédia?

http://data.hu/get/1565840/Misztikus_szerelem.doc.html



Neveletlen hercegnő naplója 1.

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 1.

Mia Thermopolis szerint nincs szörnyűbb dolog, mintha valaki százhetvennyolc centi magas, lapos a melle, elsős a gimnáziumban, ráadásul bukásra áll matematikából. De a java még ezután következik... Először a mamája bejelenti, hogy Mia matektanárával jár. Utána a papája jelenti be, hogy ő Genovia hercege... És sehol egy fiú...

http://data.hu/get/1753687/CABOT_Meg_-_A_neveletlen_hercegn__naplAja.doc.html


A neveletlen hercegnő naplója 2.

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 2.

Amikor Mia már azt hitte, hogy egész jól megszokta a hercegnősdit, akkor elszabadul a pokol...Az újdonsült genoviai koronahercegnő népszerűsítésére nagyanyja, a rettegett özvegy hercegné főműsoridős tévéinterjút szervez. Mia néhány ártatlanul elejtett mejegyzéssel vérig sérti legjobb barátnőjét, Lillyt, a kirúgás szélére sodorja egyik tanárát, és maga ellen hangolja Genovia teljes lakosságát (ami nem több mint ötvenezer ember, node mégis...).Az interjú után botrány kerekedik, ám Grandmére elviselhetetlen uralkodói leckéinek a Plaza Hotelban ez sem vethet véget...Mit tesz ilyenkor egy jövendő uralkodó?

http://data.hu/get/1580875/A_neveletlen_hercegno_naploja_2.doc.html


A neveletlen hercegnő naplója 3.

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 3.

"Három: keresem a párom! Néha az az érzésem, én vagyok a legszerencsétlenebb csaj a világon. De tényleg! Ha belegondolok, jó, nem vagyok egy szexbomba, de azért ormótlan behemót sem vagyok. New Yorkban élek, a földkeregség legmenobb városában. Ezen felül hercegno vagyok és végre járok valakivel. Mi a fenére vágyhatnék még?"MICSODA SÜKET DUMA!!! Mia szerelmi élete katasztrófa. És ezen az sem segít, hogy ő Genovia trónörököse. Sőt! Igaz, hogy végre valahára jár valakivel, de az illető távolról sem az igazi. Mia csakis Michael után vágyakozik, de ő sajnos foglalt: Judith-tal, a bioszzsenivel jár. Vajon sikerül-e Miának elcsábítania Michaelt a klónkirálynőtől? Majd meglátjuk...

http://data.hu/get/1580877/A_neveletlen_hercegno_3..doc.html


A neveletlen hercegnő naplója 4.

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 4.

Mia hercegnő hazaérkezik első hivatalos genoviai látogatásáról, és készen áll az egyetlen igazán fontos dologra: a SZERELEMRE! Mia Thermopolis hercegnő fejedelmi fogadalmai: 1. Abbahagyom a körömrágást. 2. Kedves és udvarias leszek mindenkihez, még a drukkercsajokhoz is. 3. Minden egyes ébren töltött pillanatomban Michael Moscowitzra gondolok! Miát és Michaelt végre nem választhatja el egymástól semmi és senki. Vagy mégis? Grandmere-nek mintha más tervei lennének... Hajszálpontosan a boldog pár első igazi randija előtt közbejön egy halaszthatatlan hercegi hacacáré. Lehetséges, hogy Michael nem elég jó parti? Lehetséges, hogy Grandmere mást szán Amelia Mignonette Grimaldi Thermopolis Renaldo hercegnőnek?(na ne!)?


http://data.hu/get/2458418/Meg_Cabott-A_neveletlen_hercegno_naploja_4_es_fel.doc.html


A neveletlen hercegnő naplója 5.


Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 5.

„Jaj nekem! Az egész város tudja már, mi történt a LES HAUTES MANGER-ban tegnap este. FEJEDELMI FELFORDULÁS - ordított a sarki újságosnál az egyik szalagcím. BORSÓ (LEVES)HERCEGKISASSZONY - így a másik, ami ráadásul hülyeség, mert nem is borsóleves volt, hanem rákkrémleves. Még a Times-ban is benne volt!" Vajon mit művelt Grandmére és a kutyája New York egyik legelegánsabb éttermében? És Lilly és Mia barátsága miért került válságba emiatt? És Borisz Pelkovszkij vajon, miért ejtett egy huszkilós földgömböt a fejére? És Mia mamája miért ájult bele egy nagyáruház fagylaltos pultjába? És - főként - mi történt Mia és szerelmese, Michael között a búcsúbál éjszakáján? A neveletlen hercegnő naplójának ötödik részéből megtudhatjuk e kérdésekre a választ miközben a rendkívül tehetséges Meg Cabot fergeteges humorát valamint Miát, Michaelt és a többieket még inkább a szívünkbe zárjuk.

http://data.hu/get/1580882/A_neveletlen_hercegno_naploja_5..doc.html



A neveletlen hercegnő naplója 6.

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 6.


Mia-rajongók, figyelem! Végre megjelent a hatodik kötet. Biztosan kíváncsiak vagytok a késedelem okára: egyszerűen arról van szó, hogy Renaldo hercegnő titkosította naplójának e részét - a túlzottan magánjellegű részek miatt! Végül azonban Lilly és Michael hosszas rábeszélése hatásosnak bizonyult: a titkos napló nyilvánosságra került!

http://data.hu/get/1778429/A_neveletlen_hercegno_naploja_6.pdf.html



A neveletlen hercegnő naplója 7.

Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 7.

Mia életét ismét Grandmere fantasztikus ötletei "színesítik": sztárszínésznőt akar csinálni belőle egy ifjúsági színtársulatban, sőt mi több, össze akarja hozni egy Michael-nál sokkal partiképesebb fiatalemberrel.

http://data.hu/get/1778510/A_neveletlen_hercegno_naploja_7..pdf.html


A neveletlen hercegnő 7 és fél Boldog Szülinapot!


http://data.hu/get/1824565/Meg_Cabot_A_neveletlen_hercegno_naploja_7_es_fel_Boldog_szulinapot_Mia.doc.html


A neveletlen hercegnő 7 és háromnegyed Valentin napi meglepetések

http://data.hu/get/1824569/Meg_Cabot_A_neveletlen_hercegno_naploja_7_es_haromnegyed_Valentinnapi_meglepetesek.doc.html


A neveletlen hercegnő naplója 8.


Meg Cabot - A neveletlen hercegnő naplója 8.

Mia végre, valahára tizenegyedikes lett. Végre, valahára megszabadult a diákönkormányzati elnökség nyűgétől. Akkor hát mi a baj? Mi az, ami végzetesen elromlik? Ha egyszer szerencsésen átvészelte a matekot (geometriával súlyosbítva) bukás nélkül, most jön a kémia? És az ég szerelmére, hogy jut Lilly eszébe, hogy újfent elnöknek jelölje?

De mindez semmi Michael bejelentéséhez képest... Michael ugyanis egy évre Japánba utazik!

http://data.hu/get/1580883/A_neveletlen_hercegno_naploja_8..doc.html












Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése